O NAMA

POSEDARJE

 

Od 1219 godine pomiče granice vrijednosti  postajuć i samo vrijednost i granica,ne samo kao mjesto već svojom posebnošću i značajem. Kroz vjekove proslavili su se mnogi,ali jedno ime je ostalo značajno-knez Martin Posedarski po kojem je i mjesto dobilo ime.

 

Dah slavne prošlosti možete osjetiti kroz gotičku crkvicu Sv.Duha,župnu crkvu Marije od Ružarija iz 12.st.te romaničku Crkvu Gospe od Uznesenja Marijina iz 13.st.Zanimljivo je i posjetiti izletište Čelinka na brdu iznad mjesta,gdje nastaju rukotvorine lokalnog umjetnika izrađene od drveta i kamena. Njegujući tradiciju,prenoseći je s koljena na koljeno,Posedarci su izgradili značajnu turističku destinaciju u kojoj možete također tu istu povijest osjetiti kroz raznorazna događanja:dane lavande,biciklijadu,ribarske večeri,trku magaraca.To ne isključuje dobru ponudu naših restorana na čijim se stolovima šire mirisi poznatih Dalmatinskih jela.

 

U sklopu Apartmana Lucija se nalazi novootvoreni restoran. Na Vaše i naše zadovljstvo u sklopu noćenja mozete rezervirati doručak i večeru. Za ostale informacije obratite se na nasu mail adresu info@apartment-lucija.com ili kontakt broj +385 95 5077303.

 

Apartmani Lucija nalaze se 100-tinjak metara od prekrasno razvijene pješčane i šljunčane plaže duž obale.Pogledi sa naših balkona na more podsjećat će Vas na nepogrešivost nas samih kao domaćina. A nama kao domaćinima će biti čast ugostiti Vas u novouređenim apartmanima i sobama.Apartmani se nalaze na 2..katu našeg objekta,a sobe na 3. katu našeg objekta..U sklopu apartmana se nalazi najnovije uređena,tehnološki podložna,uljara koja nudi vrhunsku preradu maslina u ekstra djevičansko maslinovo ulje.

 

Od1940-te godine obitelj Klanac se bavi maslinarstvom te uz mukotrpan rad od 2006-te godine pruža i  usluge prerade maslina u unikatan proizvod-maslinovo ulje.Dokaz su osvajane medalje na raznim natjecanjima,a kao naši gosti,uz ostale zadovoljne kupce,možete osjetiti čari njegovog istančanog okusa.

 

Posedarje također krase značajne turističke destinacije od kojih je Zadar proglašen svjetskom destinacijom 2016.godine.Prirodne ljepote od kojih zastaje dah krenuvši od Nacionalnog parka Kornati do Nacionalnog parka Plitvice,Nacionalnog parka Krka nezaobilazne su destinacije koje morate posjetiti.


Za one željne adrenalina organiziramo izlete u Nacionalni park Paklenica,canyoning Čikolom,Krupom, gdje uz stručni tim možete osjetiti čar penjanja ili uz prisutnost vodiča upoznati planinarske staze.Ne tako nebitnan kanjon Zrmanje poznat je po svojim brzacima te je idealan za rafting..Također cca4,5km od Posedarja se nalazi stari Maslenički most,gdje se možete prijaviti za bungee jumping.Nedavno otvoren Beach Club Stars Posedarje,nudi ljubiteljima dobre glazbe dobru zabavu dugo u noć.
I za kraj ali ne tako nebitna je Novalja,Zrće od koje također zastaje dah.

 

Iskreno se nadamo da smo kao našim budućim gostima, Apartmani Lucija predočili samo dio onoga što možete vidjeti a na Vama ostaje ispisati stranicu nezaobilaznih dojmova. Nadamo se da ćete nam pružiti priliku da naš tim bude dio toga!

Radujemo se Vašem dolasku!

Youtube Video