Plaćanje i zaštita prijenosa podataka

PLAĆANJE

Mogući oblici plaćanja su internetskim nalogom ili općom uplatnicom te online plaćanje karticama putem WSpay™ - sigurni sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu.

 

ONLINE PLAĆANJE KARTICAMA

Omogućili smo sigurno on-line plaćanje sljedećim karticama: American Express®, MasterCard®, Maestro® i Visa.

 

Amex
MasterCrd
Maestro
Visa

 

Jamstvo sigurne online kupnje

 

KONTROLNI BROJEVI KARTICA

Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe.

Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama.
 
Na American Express karticama izdanim u Hrvatskoj koje počinju znamenkama 3775 postoji troznamenkasti kontrolni broj otisnut na poleđini kartice (posljednja desna grupa od 3 znamenke) kojeg je potrebno upisati. Za ostale American Express kartice potrebno je upisati četveroznamenkasti broj otisnut na prednjoj strani kartice.

 

 

Prilikom plaćanja MasterCard, Maestro ili Visa karticama potrebno je upisati troznamenkasti broj (posljednja desna grupa od 3 znamenke) koji je otisnut na poleđini kartice u potpisnom polju.
Ako na Maestro kartici nije otisnut kontrolni broj, njegov upis nije obvezan.

 

 

IZJAVA O ZAŠTITI PRIJENOSA PODATAKA

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

 

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

Apartment Lucija (TO-ŠI commerce d.o.o.) obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Apartment Lucija (TO-ŠI commerce d.o.o.) i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.