Izjava o zaštiti privatnosti

Privatnost i sigurnost Vaših podataka je važna. U skladu s zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, posebno novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) koja stupa na snagu 25. svibnja 2018. te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka u nastavku informiramo o načinu obrade Vaših osobnih podataka. Naši informatički sustavi su tehničkim i organizacijskim mjerama zaštićeni od neovlaštenog pristupa, izmjene ili širenja Vaših podataka, kao i od gubljenja ili brisanja.

 

NAZIV I PODACI VODITELJA OBRADE

Odgovornost za obradu osobnih podataka kao voditelj obrade snosi:
TO-ŠI commerce d.o.o.
Ul. Nikice Gundića 4, 23242 Posedarje
OIB: 27255859106
E-mail kontakt: info@apartment-lucija.com
Telefon: +385 95 5077303

 

PRIMATELJI OSOBNIH PODATAKA

U zakonski dozvoljenim okvirima i ovisno o vrsti obrade, Vaše podatke možemo dijeliti sljedećim kategorijama primatelja podataka:
- TO-ŠI commerce d.o.o. > zaposlenici
- Nubilus d.o.o. > izrada i održavanje web stranice
- CroHost d.o.o. > Vršitelj usluge web i mail hostinga
- WSPay - Web studio d.o.o., Zagrebačka banka d.d., Erste&Steiermärkische Bank d.d., Privredna banka Zagreb d.d., Raiffeisen bank d.d. > davatelji usluga naplate i banke

Od gore navedenih poslovnih partnera zahtijevamo da uvijek budu u skladu s primjenjivim zakonima, propisanim pravilima zaštite osobnih podataka, te da obrate pozornost na povjerljivosti primljenih osobnih podataka naših korisnika.

 

SVRHA I PRAVNA OSNOVA OBRADE PODATAKA

Vaše osobne podatke možemo obrađivati u sljedeće svrhe:
- kako bismo odgovorili na postavljeni upit ili zahtjev putem kontakt obrazca
- radi ispunjavanja usluge iznajmljivanja smještaja

Ovisno o svrsi, možemo prikupljati i obrađivati Vaše sljedeće podatke:
- ime i prezime
- adresa e-pošte
- broj telefona
- adresa za dostavu
- tekst poruke/napomene
- način plaćanja
- tip rezervacije
- naziv iznajmljenog apartmana/sobe
- datum dolaska i datum odlaska

Vaši prikupljeni podaci bit će dostupni djelatnicima TO-ŠI commerce d.o.o. radi izvršavanja svrhe u koju su podaci prikupljeni.

Podatke obrađujemo ako za to imamo Vašu suglasnost.

U slučaju rezervacije smještaja, davanje traženih osobnih podataka nužno je za izvršenje vaše rezervacije. Ako nam ne želite ustupiti tražene podatke nećemo biti u mogućnosti izvršiti traženu uslugu.

Prilikom kupnje na web stranici www.apartment-lucija.com nužno je navesti prethodno navedene podatke iz razloga što o njima ovisi izvršenje rezervacije smještaja.

 

POHRANJIVANJE OSOBNIH PODATAKA

Vaše podatke koje ste nam ustupili čuvamo onoliko koliko traje proces izvršenja usluge rezervacije/najma smještaja. U trenutku kada je usluga izvršena svi vaši ustupljeni podaci se trajnu brišu iz našeg sustava.

 

PRAVA KORISNIKA

Vezano uz prikupljanje i obradu osobnih podataka, osiguravamo sljedeća prava:
- pravo na pristup
- pravo na brisanje
- pravo na ispravak
- pravo na prigovor
- pravo na ograničenje obrade
- pravo na prenosivost podataka
- pravo na povlačenje suglasnosti
- podnošenje pritužbe nadzornom tijelu

Za ispunejnje prava nužno nas je kontaktirati emailom na info@apartment-lucija.com ili telefonom na +385 95 5077303.

 

MALOLJETNICI

Osobama mlađima od 16 godina ne dopuštamo korištenje naših web stranica.

 

KOLAČIĆI (eng. cookies)

Na našim web stranicama koristimo kolačiće kako bi osigurali osnovne funkcionalnosti web stranice. Kolačiće koristimo kako bi znali koju sobu/apartman ste odabrali da bi uspješno izvršili rezervaciju i za izbor jezika na kojem želite pregledavati naše stranice.

Kolačiće ne koristimo u svrhe marketinga, praćenja korisnika i njihovih navika ili bilo koju drugu svrhu.

 

KOLAČIĆI KOJE KORISTIMO

- PHPSESSID – Sadrži šifru php sesije i sadržaj vaše košarice.
- cookie_consent – Sadrži identifikaciju da li ste prihvatili korištenje kolačića s naše web lokacije.
- AL_LANG - Sadržo informaciju na kojem jeziku pregledavate ili želite pregledavati naše stranice.

 

KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu.
Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskome pregledniku.
Za informacije o postavkama kolačića, odaberite "Help" (Pomoć) izbornik Internetskog preglednika koji koristite.

Chrome Firefox
Internet Explorer 11
Internet Explorer 7, 8, 9, 10
Firefox
Opera
Safari

Ako onemogućite kolačiće, nećete moći izvršiti rezervaciju smještaja na našim web stranicama.
Više o kolačićima možete pročitati ovdje: http://www.allaboutcookies.org/ http://www.youronlinechoices.eu/

 

PORUKA ELEKTRONSKOM POŠTOM

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva i po ispunjenju zahtjeva ih trajno brišemo.

Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi s našom Politikom zaštite osobnih podataka, ili u vezi s Vašim iskustvima s ovom Internet adresom, molimo Vas da nam se javite.

TO-ŠI commerce d.o.o.
Ažurirano: 25.05.2018.